fotoDe har øllen, de har vodkaen og nu har de også whiskeyen! Sig hej til Copenhell Bark At The Moonshine! 

Arrangørende siger:

Her knap en måned inden mørket trækker sig sammen over Refshaleøen og nattens yngel vil hyle i kor mod himlen, kan COPENHELL og Danmarks mest berygtede bryggeri, Mikkeller, præsentere et ægte måneskinsprodukt: COPENHELL Moonshine.

Moonshine – eller Hooch, White Dog, White Lightening, White Whiskey, Corn Whiskey som det også kaldes – fik legendestatus under forbudstiden i USA, hvor denne klare spiritus blev produceret illegalt i ly af natten, smuglet og distribueret af skumle typer over hele USA.

COPENHELL Moonshine er brygget på den helt gammeldags måde på majs og uden sukker. Det er en eksklusiv whiskey-lignende spiritus med en duft rig på korn og majs. Smagen har lag af mørk chokolade, malt og en smule sødme fra majsen. Kroppen er fuld, dvælende på ganen med en overraskende blød og frisk eftersmag. Og bare satans god!

Bark at the Moon! COPENHELL Moonshine er destilleret i et stærkt begrænset antal flasker, som alle er håndvoksede, og kan købes her:

http://shop.mikkeller.dk/spirits-18/mikkeller-copenhell-moonshine-liquor-446.html