warriors weekend

Den står på MASSER af gode ting rundt omkring i landet denne weekend. A trüe Warrior’s Weekend!

 

Fredag:

W:O:A Metal Battle tour (By The Patient, Electric Hellride, Aphyxion) (Café Von Hatten, Randers)

Der er smæk for skillingen når de sidste tre års danske Wacken Metal Battle vindere tørner sammen og viser hvorfor det er lige netop disse bands vi skal holde et godt øje med!

Bring Me The Horizon (+Your Demise) (Amager Bio, København)

Det unge deathcore band har netop udgivet deres nyeste album “Semptiternal”. Et album der har høstet flotte anmeldelser, ikke bare her på siden, men i metal-pressen generelt! Om de kan deres shit live finder vi ud af i aften! Med sig har de hardcore-bandet Your Demise som support, der pt. er på “farwell tour”, så hvis du skal nå at opleve dem live i DK, så er det i aften!

L.A. Collection + TurboChild (High Voltage, København)

Rock n fucking roll! Det går ned på High Voltage i aften! Er du rock n roll-mand er High Voltage stedet i aften! Mødepligt!

Lørdag:

W:O:A Metal Battle Tour (By The Patient, Electric Hellride, Aphyxion) (Konfus, Esbjerg)

Der er smæk for skillingen når de sidste tre års danske Wacken Metal Battle vindere tørner sammen og viser hvorfor det er lige netop disse bands vi skal holde et godt øje med!

Club Sort Søndag vol III feat. The Psyke Project + Animé Torment (BETA, København)

Bøtter inviterer til en ny omgang Club Sort Søndag på Beta. Vi skal fejre The Psyke Projects nyeste udgivelse! Det blir fedt og det blir festligt og det blir brutalt – hvad mere kan man ønske sig?

Vanir + Grimner (High Voltage, København)

Vanir og svenske Grimner inviterer til den helt store folk metal aften! Rammerne er denne gang High Voltage og det er første gang klubben holder folk-aften! Tømmermænd kan forekomme!

Rock Fest feat. Sister Sin (se), Fatal Smile (se) , The Poodles (se) m.fl. (Stars, Vordingborg) 

Så står den på stort hår, sleaze, glam og rock n roll! Rock Fest bliver afholdt for første gang på Stars i Vordingborg. Man har inviteret et hav af svenske sleaze bands på besøg og krydret det op med rock n roll bands fra Danmark med bl.a. L.A Collection og Star*Rats. Party all night long!!