decaySå er de sidste navne gjort klar til Dark Mental Festival på Stengade i i København til april!

Og som altid med Dark Mental’s herlige program kommer vi godt rundt i metalens mange afkroge. Denne gang fra brutal død til industrial. De nye navne er:

Danske Defilementory, der er et af de mest brutale bud på et dansk dødsmetalband herhjemme. Roarback fra Danmark, der spiller en solid mikstur af thrash og død. Forcentury – ligeledes fra Danmark og spiller en progressiv power metal. Danske Eciton, der siden 2000 har spillet en benhård omgang død, samt industrial-bandet Minority Sound fra Prag – er du fan af Ministry og NIN bør du ikke misse dette fremragende band!

Derudover præsenterer vi helt særligt The New Shit-konceptet på Dark Mental Festival! Så derfor er vi super glade for, at vi nu har muligheden for at kunne give jer: Decay Of Existence  på Dark Mental Festival!

Dark Mental Festival finder sted fra 25-27 april på Stengade i Købehavn og tæller navne som Taake, Morbid Saint, Iniquity, Fjorsvartnir, King Of Asgaard m.fl. Se det fulde program her