maidenSå er der godt nyt til fans af Maiden. Det er tid til tredje del af Iron Maiden History – dokumentaren samt genudgivelse af den klassiske Maiden England koncertoptagelse.

DVD’en Maiden England vil blive udgivet 25 marts og altså lige i rette tid til at bandet begynder deres Maiden England europa-tour, der ligesom de tidligere history-tours vil tage afsæt i det klassiske materiale samt sceneudtryk fra den givende periode, denne gang omkring 1986-88 med hhv. Somewhere in Time og Seventh Son Of A Seventh Son-udgivelserne.

DVD’en vil blive udgivet som en 2-disc DVD, hvor den ene disc vil indeholde den klassiske koncert fra Birmingham N.E.C Arena fra 1988 og disc to vil indeholde tredje del af history-dokumentaren, samt en tidligere udgivet Maiden-dokumentar “12 Wasted Years.” Derudover vil disc to ligeledes indeholde musikvideoer med følgende numre: Wasted Years promo video, Stranger In A Strange Land promo video, Can I Play With Madness promo video, The Evil That Men Do promo video, The Clairvoyant promo video.

Endelig vil koncerten fra Birmingham ligeledes blive udgivet på en live-cd.

Iron Maiden er endnu ikke blevet bekræftet til en dansk koncert på deres Maiden England-tour. Er man Maiden-fan anbefaler vi derfor, at man tager turen til Malmø d 10 juli, hvor ingen ringere end Sabaton og Voodoo Six også vil optræde!

Set List –
Moonchild
The Evil That Men Do
The Prisoner
Still Life
Die With Your Boots On
Infinite Dreams
Killers
Can I Play With Madness
Heaven Can Wait
Wasted Years
The Clairvoyant
Seventh Son Of A Seventh Son
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run To The Hills*
Running Free*
Sanctuary*