anthraxLegendariske Anthrax gæster spillestedet i Aarhus d 4 august!

Anthrax blev dannet i New York i 1981 og har over årene præsteret en omfattende produktion bestående af i alt 10 album og 20 singler. Bandet hørte til 80’ernes allermest populære thrashmetal-navne og blev således betragtet som én af ‘de fire store’ (sammen
med Metallica, Megadeth og Slayer), da genren i slutningen af årtiet for alvor blev berømmet. Anthrax var samtidig et af de første thrashmetal-bands, der fik kontrakt med et stort pladeselskab (Island), og til dato har gruppen, der nu om dage har den legendariske
sanger Joey Belladonna i front, solgt over 15 millioner album på verdensplan.

Sidst bandet gæstede landet var til den helt forrygende koncert på Copenhell sidste sommer. En koncert der blev rost til skyerne, som en af de bedste på hele festivalen.

Billetter til koncerten koster 240