HalestormIgår blev årets Music Awards uddelt i USA. Og selvom hård rock og metal nærmest er så ubetydelig lille i den sammenhæng blev der alligevel uddelt en pris til årets hard rock/metal performance.

Vinderne denne aften blev det unge amerikanske hard rock foretagende Halestorm med sangerinden Lzzy Hale. De vandt med nummeret “Love Bites (So Do I)” fra “The Strange Case Of…”

Imponerende nok vandt bandet over langt ældre legender som Iron Maiden, der var normineret med “Blood Brothers” fra deres nye live-udgivelse “En Vivo”, Anthrax med “I’m Alive,” Lamb of God med “Ghost Walking” fra “Resolution”, Megadeth med
“Whose Life (Is It Anyways?)” fra “Th1rt3en” samt Marilyn Manson med “No Reflection” fra “Born Villian”.

Er man enig, uenig eller bare totalt ligeglad med alt dette Grammy-halløj så har man alligevel mulighed for at opleve det vindende band, da Halestorm gæster Pumpehuset d 25 marts. En koncert der nok skal blive absolut hårdt rockende!!

Link til event