airbourneSå er der omsider nyt fra Airbourne-lejren. Fans af pure fucking rock n roll kan godt begynde at træne nakkemusklerne, sætte bajerne på køl og hive whisky-flaskerne frem. Det australske band er omsider klar med nyt album!

Black Dog Barking  er titlen på det kommende album fra Airbourne der kastes på gaden d. 21 maj 2013.

Black Dog Barking er bandets tredje udgivelse siden Runnin’ Wild fra 2006 og den første siden No Guts. No Glory. fra 2010.

Albummet er produceret af den canadiske producer Brian Howes.

Airbourne tager på en omfattende Europa tour i juni/juli – lige i rette tid til festivalerne herhjemme. Vi behøver vel næppe sige hvad vi håber på. En Airbourne-koncert kunne i den grad pynte på i hvert fald 2 klare festivaler herhjemme!  Et lille hint kunne være, at bandet spiller på Werchter festival i Belgien i samme weekend som Roskilde Festival.