warriors weekendDenne uge rykker vi weekenden således at vi starter festlighederne allerede torsdag – men så får du også lov til at holde fri på søndag! Og der er MASSER af fede arrangementer at vælge imellem!

 

 

Torsdag

Redwood Hill + Solbrud + Kasan + Late Night Venture (KraftWerket, Valby)
Idag (torsdag), har du mulighed for at opleve hele fire bands for kun 10kr stykket – Ja nemlig, 40 fucking kroner! Anledningen er at post-black metal bandet Redwood Hill er klar med deres debutplade “Descender”, og vil på aftenen spille hele pladen fra start til slut! Med sig har de taget instrumental-bandet Kasan fra tyskland, post-rock bandet Late Night Venture samt black metallerne i Solbrud! Det hele foregår på KraftWerket i Valby (lige ved toftegårds plads), og dørerne åbner kl 20 (man får en gratis fadøl mellem 20 og 21, så kom tidligt!)

Fredag:

Denial Of God + Support (Pumpehuset, København)

Danmarks ældste black metal band, Denial Of God,  giver koncert i Pumpehuset – første gang i 6 år at de spiller i København! Med sig har de det Italiensk/svenske doom rock band Hands Of Orlac og det Københavnske stoner rock band Death Rides A Horse! Efter musikken har spillet vil festen fortsætte til langt ud på natten med fede DJ’s! Entré koster 120kr og dørerne åbner kl 20!

L.A. Collection (releaseparty) (City Of Sin, København)

Så er det fanme tid til noget rock n’ roll! L.A Collection smider deres debutplade “Straight To The Bone” på gaden, og det skal fejres med releasefest på City of Sin! Det er City Of Sin-standardprisen med 60kr entré (+ gardarobe og en bajer!) Dørerne åbner kl 22!

Boil (releasefest) + Broken Hand Charity + Defecto (Lygten Station, København)

Boil er et af de pt. mest spænende bands på den danske hard rock/metalscene! Deres lyd kan nok bedst beskrives som en grunget udgave af noget A Perfect Cirlce-agtigt alternative hard rock – men de har alt i alt anskaffet sig en meget unik og personlig lyd, der er værd at tjekke ud! Udover Boil spiller også Broken Hand Charity og upcomerne i Defecto! Entré koster 50kr (men forsalg koster 60kr?!) og dørerne åbner kl 20

Drone + Lis Er Stille (Loppen, København)

Den står på progessiv grunge med utroligt meget smag af Tool (ja, døm selv), når det danske band Drone spiller sammen med Lis Er Stille på Loppen! Det koster 70kr og starter kl 21!

Lørdag:

Electric Hellride + Barricade + Justin Hate + Support (Lygten Station, København)

Der er fuld spade på når den står på Metalfest i nordvest! De danske fremadstormende bands Electric Hellride, Barricade og Justin Hate (+ support fra Only The Dead, inacave, The Vision Ablaze! Og så koster det kun en flad halvtresser! Kom glad! Det starter kl 19:30!

Solid Noise + Gestapolis + Märesvin + Whorls + Swarm (Ungdomshuset, København)

Ungdomshuset i nordvest har aldrig været tilbageholdende for at smække knusende og aggressiv musik på plakaten, og denne aften er ingen undtagelse! Der bliver smækket crust, grind og thrash ud fra scenen for 40kr fra kl 21!

Corpus Mortale + Deus Otiosus + Dethrone (Kansas CIty, Odense)

Death Metal Mekka er arrangementet med dødsmetalmestrerne Corpus Mortale i front! Med sig har de deres labelmates fra Deus Otiosus og Dethrone fra sverige! Så er du i det fynske i weekenden, er dette ikke til at misse! Det koster 80kr for medlemmer og 120kr for ikke-medlemmer! Hele herligheden starter kl 20!

Zombies vs. Vampires Fastalavnsfest feat. Hola Ghost (City Of Sin, København)

City Of Sin holder stor fastelavnsfest med udklædninger og hele svineriet! Som live-underholdning har de anskaffet sig psychobilly bandet Hola Ghost! Der er desuden præmier til de bedst udklædte! Det åbner kl 22:00 og koster 60kr (inkl gardarobe og 1 øl) og udklædte har fortrinsret i køen – så bare kom igang!