Da Cerekloth sprang fra til Total Carnage pt 3 d 29/11 i Pumpehuset, har man længe gået og ventet i spænding på hvem der blev det tredje og sidste band. 

Nu er det kommet frem at det atmosfæriske danske black metal band Eldjudnir har fået jobbet og spiller sammen med allerede offentliggjorte Solbrud og Horned Almighty til Total Carnage i blackens tegn.

Eldjudnir blev startet af Jakob Larsen og Jacob Lund (spiller også i det københavnske folk-metalband Huldre m.fl.) i 2004 pga. trangen til at videreføre den tradition, de norske bands begyndte i starten af 90′erne. Bandet har i år 2012 udgivet det anmelderroste album ”Angrboda”, som sammen med de to første udgivelser, ”Ragnarok” og ”Ginnungagab”, er blevet udgivet på bånd af det tyske selskab Selbstmord Kommando Produktionen.

Live slutter Simon Agerskov og Bjarne Kristiansen (også Huldre) sig til bandet, der er klar til at sprede mørke over Pumpehuset denne efterårsaften.

Læs vores anmeldelse af Angrboda her

Som altid koster indgang 150 og så er der ellers gratis af de gyldne i tre timer! YAAAR det bliver møg fedt!!!

Kilde