Doom metal eventet Nocturnefest, der i år afholdes på Loppen d 1-2 marts, er nu klar med en håndfuld navne! 

Størst i denne omgang er de britiske epic doom metal legender SOLSTICE. Dannet i 1990 og har med udgivelser som “Lamentations” (1994) og “New Dark Age” (1998) sat et solidt aftryk på doom/heavy scenen. I 2018 udkom “White Horse Hill” og cementerede én gang for alle Solstice plads på doom scenen!

I dag tilføjes også en håndfuld danske navne. Disse er WOEBEGONE OBSCURED (DK), KRONIC (DK), HADRON (DK)

Og fra Norge byder Nocturnefest FEATHERS & DOOM velkommen. Et helt nyt death/doom metal band med medlemmer fra Syrach. Bandet’s debut album vil ramme gaden senere i år. Koncerten på Loppen bliver således én af de første koncerter for bandet.

Tidligere er de danske legender i SATURNUS blevet offentliggjort som hovednavn på Nocturnefest 2019!

Billetter til Nocturnefest kan købes her: https://tikkio.com/tickets/7602-nocturnefest-2019