Den står på yderst tunge toner, når Royal Metal Fest går i luften for 12. gang d. 5.- 6. april 2019. Begge dage vil byde på masser af tonstung metal på Voxhall, Atlas og Radar! Se bare her:

Få bands kan tage æren for at skabe en lyd, som utallige efterfølgere verden over har kæmpet for at replikere! Men de legendariske New York’ere SUFFOCATION har gjort netop det, og placeret sig som den standard, hvorved vi dømmer alt ekstremt.

Gennem en lang karriere har bandet forfinet og udviklet sammensmeltningen af teknisk groove, komplekse sangstrukturer og ren ufortyndet brutalitet, der altid har været deres signaturlyd. Suffocation lader sig ikke rive med af strømninger og tendenser, men er derimod den brutale bastion, som et væld af de sidste tre årtiers nye ekstremmetalbands er rundet af.

Hollandske GOD DETHRONED spiller blackened death nænsomt krydret med fede melodiske hooks.
Efter et par års pause i start-10’erne vendte de tilbage i 2015 og udgav i 2017 albummet The World Ablaze, det tredje og sidste album i en trilogi omhandlende Første Verdenskrig. GOD DETHRONED har gennem karrieren spillet utallige af de store europæiske metalfestivaler, og været på tour med bands som Marduk, Immortal og Deicide.

Med disse to navne ombord kan festivalen nu præsentere:

Suffocation (US)
Taake (Official) (NO)
Tribulation (Official) (SE)
Asphyx (NL)
Vomitory (SE)
Incantation (US)
Rotten Sound (FI)
God Dethroned (NL)
Implore (DE)
Decline of the I (FR)
URKRAFT (DK)
Xenoblight (DK)

Partoutbillet kan ellers erhverves for 595 kr. (inkl. gebyr) .
Billetter købes på https://fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest- 2019/
Der kommer også dagsbilletter, men disse bliver først sat til salg senere.