Så er endnu et band kommet i folden hos Danmarks største metal/hard rock pladeselskab Mighty Music. Denne gang drejer det sig om det danske power metal band Forcentury der har signet kontrakt med selskabet. 

Forcentury har spillet sammen i 4 år og kan nu se frem til, at deres første udgivelse på Mighty Music “Revelant” rammer gaden til julesalget d 3 december.

Bandet kan bedst beskrives som progressiv power metal, med stærke elementer hentet fra bands som Iron Maiden, Helloween, Symphony X og Pagan’s Mind.

Albummet er blevet indspillet i Ear-plugs Studio (Mercyful Fate, Hank Shermann’s Demonica, Force of Evil, Fate, Pitchblack, Iron Fire, etc.) og er efterfølgende blevet produceret og mixet i Medley Studios af Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza, Mike Tramp, Artillery, Oliver Weers, etc.)

Kilde