Electric Hellride vandt årets Wacken Battle i Danmark og skulle således repræsentere Danmark ved årets Wacken Battle på Wacken. 

Dette kom der denne fine video ud af, hvor bandet her selv fortæller:

“Videoen indeholder optagelser fra vores tur til Wacken, hvor vi spillede på Headbangers Stage som en del af Metal Battle, hvor vi repræsenterede Danmark. Da det måske ikke er synderligt ophidsende at høre os tale om, hvordan man får det fordømte telt op, sige “skål” for gang nummer tusinde osv., så har vi krydret videoens lydside med hele to nye sange fra det debutalbummet, der vil blive udgivet i efteråret 2012. Sangene er “Flesh Into Ash” og “The Needle Craves”.”

Udover at få det indspillede album ud, så står efteråret for Electric Hellride på et show til ALooPs releaseparty på Sin City den 1. september og derefter en håndfuld shows med Northern Apocalypse, der udover Electric Hellride har Barride og Justin Hate med. Første show her er den 8. september på KB18.