Uha, uha – nu løber rygterne for alvor! og ja DET ER KUN ET RYGTE!

Følgende udsagn er af Gene Simmons (bassist, Kiss):

“APRIL-19-12

GENE SIMMONS: KISS TO PLAY EUROPE BEFORE “THE TOUR”

Recently GeneSimmons.com posted updates about Gene & KISS events, among many… “This summer is shaping up to be the beginning of a two-year long full schedule. KISS and Motley Crue tour starts in July. And before then KISS will be in Europe for a festival or two.” We can’t say which Festivals might be as all the biggest ones already announced their headliners…let’s wait and see! “

kilde

 

 

Igår offentliggjorde Roskilde Festival årets plakat. Og med 7 navne til at pryde den øverste del af plakaten så ER det altså før set at et navn med de store bogstaver er blevet smidt på til sidst. Senest sidste år med Portishead, året før med Prince og 2009 med Faith No More.

KISS skulle have spillet til Sonsiphere England, som måtte dreje nøglen om. Festivalen afholdes i samme weekend som Roskilde og Kiss er derfor ledige d 6/7 – fredagen på Roskilde.

Drømme/ønske-tækning må man altid have – og det er dette også. Men lad mig endnu en gang citere Gene: “…as all the biggest ones (festivals) already announced their headliners” – Vi mener her på sitet at der “mangler” et heavy hovednavn på Roskilde og Kiss er klar med det nye album Monster i år, har aldrig spillet Roskilde og leverer et show HVER gang.

Vi kan selvfølgelig ikke vide hvad der sker bag kulissen – omvendt gider vi heller ikke tie. Chancen for Kiss på Orange har aldrig været større end i 2012!