Som brugere af Blastbeast.dk kunne I igår følge med i vores små twitts, da vi igår var taget i Vega for at repræsentere metallen til årets program-release.

 

Nu er størstedelen af navnene på plads. Dog mangler der fortsat ca. 15 navne. Her kan der sagtens være et metalnavn eller to tilbage! Igår kunne festivalen offentliggøre det måske største metalnavn på Roskilde i år – Machine Head, Suicide Silence, Liturgy, Today Is The Day samt heavy rock ikonerne The Cult, der roder bod på deres aflysning i 2008!

 

 

 

 

 

Er man fan af metal/hardrock/core/punk vil man i et ganske pænt program i år, kunne opleve:

 • Machine Head
 • Nasum
 • Behemoth
 • Suicide Silence
 • Crowbar
 • Red Fang
 • Devildriver
 • Baroness
 • Warbringer
 • Weedeater
 • Liturgy
 • Cerekloth
 • Redwood Hill
 • The Cult
 • Refused
 • Today Is The Day
 • Trash Talk
 • Hank 3
 • H20

 

Specielt metalevent for metalfans

I år laver Roskilde Festival et helt særligt event for metalfans. I år kan vi se frem til en hel koncertpakke/række kun bestående af Sydstats sludge-metal. Dette event vil blive afholdt på en enkelt dag hvor Hank 3, Baroness, Weedeater, Red Fang og Crowbar vil underholde i hvert deres show efter hinanden. Rikke Øxner ville ikke ud med hvilken dag dette brag vil finde sted ej heller scene. Men går man ind på de respektive bands tour-datoer vil man kunne se, at det er d. 6. juli – altså fredag vi vil kunne opleve en omgang Sydstats-smadder! Her på sitet tror vi på Odeon til dette event. Det skal nok blive genialt!! – og hvis du ikke tror på os, så se denne video og kom i stemning til sommer, sol, bajere og sydstat på Roskilde!

 

Navne fra Sonisphere

Sonisphere i England måtte tidligere på måneden dreje nøglen om grundet et ringe billetsalg. Festivalen havde navne som Kiss, Queen med Adam Lambart, Faith No More og Floggin Molly på programmet. Sonisphere lå i samme weekend som årets Roskilde Festival. Det var derfor oplagt at spørge Rikke Øxner om de måske havde holdt lidt øje med Sonisphere, nu hvor navnene stod uden jobs den weekend.

Hun svarede med, at de har haft løbende kontakt med Sonisphere. Men mange af bandsne vælger at tage weekenden fri og tage hjem istedet for at afholde koncerterne. Roskilde har været i dialog, men det er ikke fokus lige pt. Men man aldrig skal sige aldrig.

 

Interview med Roskilde’s anden metalbooker Anders Wahren

Vi fik en kort snak med Roskilde’s anden metalbooker Anders Wahren om programmet i år. En venlig DR journalist spurgte om han måtte være med indenover, derfor DR-mikrofonen ;-)

Det kan være svært at høre starten af interviewet pga. dårlig lyd. Jeg spørg ham hvilket metalnavn der er orange scene værdi i år:  Jeg skal jo ikke sidde og afsløre, hvem der skal spille hvor. Dette kommer ud på et andet tidspunkt. Så hvis jeg siger hvem der er værdige, siger jeg jo også hvem der skal spille der. Men kigger man tilbage, så sidste år med Mastodon på Orange Scene. Det mente vi de var værdige til… (se videre i videoen – vi beklager den lidt ringe lyd. Men hva fann’ hør så meget i nu kan ;-) )