Det bliver næppe meget større for rock n roll end når Amerikas to største af slagsen KISS og Motley Crüe drager på tour sammen til sommer på “THE TOUR!”

Dette er netop blevet offentliggjort i en direkte transmission fra USA, hvor begge bands kunne fortælle hvor meget de glæder sig til denne tour i rock n rollens navn.

“Det folk kommer til at opleve, er to bands der vil give alt hvad de har fra hjertet. Det er to bands der vil spille live. De vil spille på deres intrumenter live og de bomber man kommer til at se er rigtige. Der er intet snyd eller overdub her. Intet pop-snyd. Det kan vi lade Rihanna og co. om”  – lyder det fra en altid kæk Gene Simons.

Paul Stanley fortsætter: “Det er fejring af friheden. Folk skal komme til vores shows for at føle sig frie. Rock n roll er frihed. Her skal man ikke tænke på den sure hverdag men kunne give slip. Vi ønsker at alle skal komme og fejre det. Børnene, forældrene, ja selv bedsteforældrene”  

Til alle koncerter vil Motley Crüe spille som de første efterfulgt af KISS. Det er første gang siden 1982 at disse to bands vil stå på samme scene igen.

Indtilvidere er det kun Sonisphere i UK til sommer der vil kun opleve denne tour. Resten af datoerne er i USA. Vi håber selvfølgelig på EU-datoer og vil holde jer opdateret så snart vi ved noget om dette!

Se den fulde tourplan 

ROCK N ROLL IS ALIVE!