Alle der spiller musik i undergrundsmiljøet ved hvor svært det er at komme ud af øvelokalet og ud på spillestederne. Dette forsøger en lille gruppe af mennesker nu at ændre på.

Projektet hedder Project Underdog og forsøger nu med et mere intenst fokus på hard rock og metal at få nye bands ud på spillestederne.

Project Underdog  udtaler:

Konceptet bag projektet er, at skabe et reelt netværk af undergrundsmusikere, det vil sige primært folk uden pladekontrakt.
Da det ofte er utroligt svært at finde gigs som nystartet band, specielt når man ikke har indspillet en demo endnu, så mener vi, at et etableret netværk kunne være en stor hjælp. Ideen er, at et band, der får et gig, skal forsøge at få et andet band fra projektet med.
Samtidig vil vi gøre vores bedste for at få oprettet nogle gigs, hvor flere af bandsne spiller; det er mere attraktivt for diverse spillesteder at kunne booke 3-4 bands samlet, end at skulle ud og finde dem selv.

Som band tilmelder man sig via dette link og efterfølgende vil bookerne bruge de bands de mener skal bookes til aftenen. Ofte i besteme genre. Indtil nu huser Project Underdog ca. 40 metalbands og 15 hard rock bands – men der er plads til mange flere!

Allerede nu har Project Underdog vist deres værd og med flere arrangementer undervejs ser det ud til at blive et ganske seriøst foretagende. Konceptet har en klar aftale med Lions&Barrels – det nye The Rock om at lave arrangementer. Og der kan vi allerede nu se frem til:

 

Så er du i et metalband, der gerne vil ud og spille noget mere – tjek Underdog ud!