SÅ kom det! Det der startede som en tragisk lukning har i manges hjerter vækket et ustyrligt savn for klippen, savnet for rock og metal og lugten af sved og humle i hjertet af storbyen. Det lader til snart at være slut!

Navnet er Sin City. Det er SORT! Der er KRANIER! Og der er KØD(by..)! Smæk det sammen og få “the worst kept secret”, placeret i kødbyen i København. Infoen er sparsom – men vi holder jer opdateret!

UPDATE:

Vi har ladet os vide stedet byder på hæderlige barpriser, 2 etager og en lille live-scene.

Grand Opening er sat til 13. April, 2012.

UPDATE:

Folkene der åbner Sin City Copenhagen er Martin D’Amour (Rock The Night) og Camilla Cockrock (booker, tidl. The Rock og Pumpehuset). Selve The Rock lever videre i form af arrangementer i Parkens lokaler, Lions & Barrels – så dudes… Vi får nu hele to metalsteder i KBH! Længe leve metal!