Det canadiske heavy metal band 3 INCHES OF BLOOD gæster Pumpehuset d. 25. Maj. Med sig har de prominent opvarmning i form af GOATWHORE (US) og ANGELUS APATRIDA (ES).

Det canadiske band har siden år 2000 bragt klassisk heavy tilbage i kødlunserne på det hungrende oldschool crowd, og det er med stor glæde at vi i DK kan få lov til at opleve dem igen, siden de gæstede Copenhell i 2010. Så gør jer beredte at skråle med på DEADLY SINNERS i kor! De udgiver deres nyeste plade “Long Live Heavy Metal” d. 23. marts 2012!

Men det stopper ikke her! Med sig har de nemlig det amerikanske black/død bande Goatwhore, der siden 1997 har samlet sig lidt af et kult-følge og har ikke uden hjælp fra et band som Kvelertak fået den anerkendelse i europa som de fortjener! De har senest udgivet albummet “Blood for the master”, som klart kan anbefales!

Til sidst kan de også præsentere spansk thrash/groove i form af Angelus Apatrida!

Horns up motherfuckers!

Billetsalg starter så snart som muligt, via pumpehusets hjemmeside