Så er der inviteret til folk metal gilde når Obscene i Roskilde fejre 8 års fødselsdag d 27/12.

Obscene har igennem de sidste 8 år været stedet hvor undergrundsmetalen i Roskilde og Midtsjælland har kunnet mødes for at opleve livemusik på spillestedet Paramount. I de senere år har spillestedet præsenteret navne som Aphyxion, Contrition, Pitchblack, Billy Boy in Posion og Levitation. Stedet præsenterer hver måned et nyt show med 2-3-4 bands på plakaten.

Til dagens anledning d 27/12 har spillestedet i Roskilde inviteret Vanir, Sylvatica og Heidra til at spille op til fødselsdagsfest. Yderligere er der denne aften to gange happy hour – den første fra kl. 20-21, og den anden fra kl. 01-02, hvor du kan få dig en øl for en 5’er!

Portene til festen åbner kl. 20, og indgang koster som sædvanligt en 50’er. Det skal nok blive en ganske vild aften oven på alt det julesødme!!

Tilmeld jer arrangementet her