For helvede Danmark… Har tænkt over det længe, og mit seneste blogindlæg omhandlede også lidt det samme emne – men det der fucking højrøvede “tr00” fænomen der ses rundt omkring er pisse deprimerende at se på! Folk rotter sig sammen om at svine bands, festivaler og andre folks musiksmag til, sikkert blot fordi deres dillere drypper på nosserne. Det hele fik mine tanker igang efter Copenhell idag offentliggjorde Marilyn Manson som hovednavn – Hvad er det for en magtkamp vi er ude i, hvor man hårdnakket mener at en festival ikke kan kalde sig en metalfestival fordi der bookes et navn der måske overvejende hælder mere til den hårde rock? Hvad kan det skyldes?
Er det hipsterfænomenet vi er vidne til, hvor I ikke kan have at der er musikere på scenen der er med til at popularisere jeres elskede musik, eller er det bare en intern konkurrence i at fremstå mest voldsom og MÆDL kun at synes om de allermest brutale former for metal som jeg ikke har hørt noget om?

Det er ikke fordi jeg skal blande mig i jeres ynkelige eksistens, for jeg kunne ikke være mere ligeglad med jer, men det er fucking JERES skyld at det står sløjt til med metal Danmark!
Hvad med bare at være fucking glad over 16 navne, købe sin billet og støtte arrangementet, som endnu mangler 9 navne og selvfølgelig nok skal komme med både død, black, thrash, ondskab, growl, hate, tr00 osv.. Så om 5 år når Copenhell har vokset sig til at vare 3 dage, har 4 scener og 80 bands så kan man tillade sig at være kræsen! Ser man på toppen af plakaten (som jo iøvrigt er de navne der skal sælge billetter til dem som måske ikke er kæmpe metalnørder som mange af os!) på mange metalfestivaller rundt omkring i europa, så er Copenhell ikke en skid anderledes. **Host** Metaltown 2012 **Host**! I min ydmyge mening er det faktisk fucking flot at de kan præstere at hive så velkendte navne til landet på så kort levetid som de har haft!
Hvis der er så mange der går rundt med den mentalitet at “rigtig” og “forkert” metal huserer, så er det jo klart at der ikke sker noget, når metallens grænsepoliti sætter en stopper for mainstream-metallens indtog til landet og dermed også den hale af ukendte ekstrem-bands de velsagtens kunne hive med sig, efter man finder ud af markedet er til det herhjemme. Nogle skal jo være frontløbere, og take it or leave it – det er nødt til at være os!

– og nåå ja, lidt sjovt at så mange mener at man absolut skal være over 14 for at høre metal? PIS – det er hvad det er!

Til sidst har jeg ikke andet at sige end det her: