Idag kommer Copenhell med chokerende nyt! Vel og mærke i form af chock-rockeren Marilyn Manson som hovednavn! Udover ham kan vi bekræfte Killswitch Engage samt Finske Korplikaani!

Copenhell skriver:

COPENHELL kan med stolthed præsentere yderligere tre navne til Danmarks største metalfest i juni 2012. Chok-rocker extraordinaire MARILYN MANSON, mægtige KILLSWITCH ENGAGE og det finske drukorgie KORPIKLAANI er nu tilføjet til plakaten. Og endnu et navn bliver afsløret i morgen kl. 10.00…

MARILYN MANSON
Manson har siden han blev opdaget af primus motor i Nine Inch Nails, Trent Reznor, været syndebuk for alle religiøse og sarte sjæle i USA, pga hans hang til groteske optrædener, sataniske referencer samt lyrik om stoffer og sex. Men under det kontroversielle ydre gemmer der sig en industrial/glam rocker/metaller med øre for de gode melodier og et fængende sceneshow! 2012 bliver desuden året hvor Marilyn Manson kommer med ny plade “Born Villian”, så vi har noget nyt at se frem til samtidigt med de gamle klassikere som Beautiful People, Sweet Dreams, The Dope Show, Rock Is Dead osv osv osv!

The Beautiful People:

The Dope Show:

KILLSWITCH ENGAGE
Man kan ikke tale om metalcore-genren uden at nævne Killswitch Engage. Bandet, som søsatte denne moderne metalgenre, kommer nu til COPENHELL. Amerikanske Killswitch Engage tog USA med storm med deres gennembrudsalbum “The End Of Heartache” i 2004 og har siden hen kun blevet større i hjemlandet, men også udlandet er ved at få øjnene op for deres potentiale! De spillede nemlig på Arena-scenen på Roskilde Festival i 2010 med stor success! Killswitch Engage besøger Copenhell med deres seneste plade “Killswitch Engage” der byder på lidt mere hårdtslående toner end de tidligere par plader, så vi kan se frem til at blive revet rundt!

The End Of Hearthache:

Holy Diver (Dio Cover):

KORPLIKAANI
Finske Korpiklaani fyrer op under, hvad der godt kan gå hen og blive årets fest på COPENHELL 2012. Med sangtitler som ’Vodka’, ’Beer Beer’, ’Tequila’ og ’Happy Little Boozer’ ved man godt, hvad klokken er slået.
Bandet med det tungevridende navn, som på dansk bedst oversættes til ’Skovklan’, blander traditionel finsk folkemusik med metal og kredser sjældent om andet end druk og festivitas. De betegner selv genren som Folk metal, mens deres fans kalder den Beer-metal… Muligvis fordi kun få er gået fra en Korpiklaani-koncert uden at være hønefulde.

Vodka:

Beer Beer: