Copenhell har netop offentliggjort sit andet hovednavn…. 

Legendariske Slayer kommer forbi Refshaleøen til sommer!!

Slayer startede i midten af 80’erne thrash-bølgen sammen med deres ’Big Four’-kompagnoner fra Metallica, Megadeth og Anthrax (som også spiller til COPENHELL 2012), og var bandet stærkt medvirkende til at forme Heavy Metal til den ekstreme genre, den er i dag. I samarbejde med super produceren Rick Rubin ændrede Slayer thrash-metal radikalt med hovedværket ”Reign In Blood”, som blev udgivet i 1986 på det legendariske Def-Jam label.

Bandet er helt uofficielt udnævnt som verdens hurtigste band. Og selvom det måske er en overdrivelse, så er det i hvert fald en kendsgerning, at Slayer af metalhoveder regnes som 100% kompromisløst Heavy Metal. Og det skal selvfølgelig nævnes, at ’Reign In Blood’ har en gennemsnitshastighed på 220 BPM (Beats Per Minute) – hvilket er hurtigt!

Med kæmpe metal hits som ’Raining Blood’, ”War Ensemble”, ’Dead Skin Mask’ og ’Angle Of Death’, lyriske temaer der omkredser massemordere, krig og anti-religion, branchens hurtigste og ondeste riffs, er Slayer et must for enhver metaltfan. Desuden er guitarist Jeff Hanneman endelig tilbage efter et langt sygefravær, og bandet er i fuld gang med en ny plade.

Billetter til COPENHELL 2012 kan købes fra torsdag den 15. december klokken 10.00 på www.billetnet.dk.