Et tragisk slag for metal og hård rock i Danmark er sket – det primære og mest populære metal og hård rock spillested i Danmark melder, ifølge flere pålidelige kilder, om lukning pr. 1. januar.

Dette sker forholdsvis kort tid efter en større ombygning og stærkere musikprofil kom til, hvilket har resulteret i The Rock har huset større og flere internationale artister, som man normalt ikke ser på landets andre spillesteder. Dette betyder, med mindre andre venues vælger at booke mere metal, at vi nok kommer til at få en kæmpe nedgang i de hårdere koncerter i Danmark. Tragisk, tragisk, tragisk! Her mister vi Danmarks, og mit personlige, fedeste spillested og natklub!
Der er går rygter om der er planer om at finde mindre centralt beliggende lokaler til et nyt “The Rock”, men jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der kommer til at savne stemningen, som den gamle fangekælder gav os!

Pt er de fleste af The Rock’s planlagte koncerter i Januar flyttet til Pumpehuset i København.

Det lader til at et minuts stilhed er på sin plads. R.I.P.
Musiksiden Rockfreaks.net melder også om The Rock’s lukning. Læs artiklen her: Tryk her

dette er endnu ikke bekræftet af The Rock selv, så der opfordres til krydsede lemmer i det sidste glimt af håb!