Og her sidder man så på en kold, klam og grå Novemberdag. Datoen siger at det idag er den 11 i 11 i 11. Man sidder ved morgenbordet, spiser sin morgenmad og læser netaviserne igennem. Her sker det magiske så. Pludselig bliver man nærmest kvalt i en brødkrumme af bare forargelse over det man læser og man må lige læse det igennem igen! Thomas Treo – ham der duden fra Ekstrabladet, de kalder anmelder, har skrevet en positiv anmeldelse på hele 4 stjerner?! Nu rabler det sku da helt for “hovedpinen”. Nå, videre til BT og satme om ikke også der her er en positiv anmeldelse fra Jungersens hånd?! – jo d 11.11.11 er sgu da startet ganske godt ud.

Så kigger man intenst på uret. Klokken er 11.00 og om kun 11 minutter bliver spændingen endelig udløst. Anmelderne har været positive og fansne har været positive. Det må sgu være godt det her. Endelig!! Klokken er 11.11 på d 11 i 11 i 11 og “A New Age Moving In” bliver blæst ud af højtalerne! D-A-D’s rebirth med DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK er en realitet på d 11 i 11 i 11! Bandet der af mange har været dømt ude rent plademæssigt vender ENDELIG tilbage til udgangspunktet med den hårde rock! Nu forstå man pludselig hvorfor Treo og Jungersen var i gavehumør da der skulle uddeles stjerner. Idag på d 11.11.11 er den hårde rock vendt tilbage til Danmarks nationalorkester med en fuldfed fuckfinger i sylten på den brede kritikerskare!

Og så får DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK ellers lov til at køre på repeat i løbet af dagen. En plade der virkelig udfolder sig jo mere man lytter til den! Jo smilet er sgu ret bredt i løbet af d 11.11.11 må jeg sige!

Det brede smil skal så i løbet af dagen der går gå over i et regulært happy face her til aften. Nedtællingen på Black Sabbath’s hjemmeside har været igang hele dagen. Og hele musikverdenen har ventet i spænding på hvad det nu er de gamle drenge kommer med d. 11 i 11 i 11?? og NU sker det så. 11 min over hel bliver gåden, spændingen, what ever, offentliggjort. D’herre i Sabbath er gået sammen i deres originale besætning for at udgive deres første studiealbum i, hold nu fast, 33 – fucking – år!! Og med en dertilhørende worldtour i 2012 der bringer dem rundt i hele Europa! Den tour smager bare af noget orange… hmmm….

Om det er de højere magter der har bestemt det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men d 11 i 11 i 11 bør og burde altid stå som værende rock n roll’s kronede helligdag! Poppet kan du sige, tja, men mit smil stivner i hvert fald ikke før datoen siger d 12.11.11 !