Og hvorfor så lige D-A-D på et metalsite? Jo kære læser, af den simple grund, at den her skive simpelthen er for god til ikke at gøre det!

Med DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK er det som om D-A-D, efter et par halv-sløje udgivelser siden Everything Glows fra 2000, ENDELIG har fundet magien frem igen og gør det de er bedst til. Det som har gjort dem til DK’s ubetinget største rockkvartet. Nemlig den hårdtpumpede (heavy) rock med de store melodier og de skarpe riffs. Og netop de stærke melodier er det essentielle ved denne skive. Det tager sgu ikke mange gennemlyt for at blive hooked på de i alt 12 sange, der bestemt vil kunne kaste nogle ny-klassikere af sig! For man kan ikke andet end at blive glad for numre som”A New Age Moving In”. En fræk bluesed rocker med kæmpe jern-nosser. “The End” en sag der giver et vink til 60er- og70’enes Fuzz-sound med et riff der ku’ være taget fra samme periode, krydret med måske skivens stærkeste omkvæd, der godt kunne blive et live-hit for drengene fremover. Bedst er dog skivens nummer syv “Breaking Them Heart by Heart” der har en dynamik og et drive der ikke er set af D-A-D siden de store dage i 90erne, samt – igen, igen – et forrygende melodisk omkvæd! Set over hele linjen er den her skive fyldt med sange der alle har store live-potentialer.

Jesper Binzer krænger, råber og skriger sin sjæl ud på DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK som ikke overraskende er topproduceret, efter valget af topproducer Nick Foss (No Fuel… Riskin’ It All, Everything Glows). Det må siges at have været et ganske klogt valg af drengene at gøre brug af Nick Foss’ kompetence igen. Den mand har om nogen vist hvordan man får det bedste ud af bandet, der ikke er hørt så hårdt-spillende siden 95’s Helpyourselfish.

D-A-D drager til Februar 2012 på den omfattende “Fast on Weels-Tour”, der vil bringe dem rundt i hele Europa og hvor de for første gang siden 1991-92 på “Riskin It All – tour” vil spille i London.  I Danmark sparkes touren igang på Tobakken i Esbjerg d. 3/2 2012 og efter denne koncert vil man først kunne opleve bandet i Danmark igen når de spiller i Vejle d. 22/3 2012.

Jo, D-A-D er så sandelig gået DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK igen!  Pisse fedt, D’herre!