Så er det sgu tid til at smutte en tur biffen med vennerne!

COPENHELL & CPH:DOX’s præsenterer sammen dokumentarfilmen God Bless Ozzy Osbourne i Palads i København nu på Torsdag d 10 November.

Produceret af Ozzy’s søn Jack Osbourne er God Bless Ozzy Osbourne den sande og hudløs-ærlige fortælling om Prince of Darkness’ liv. Fra fattig dreng, født i industri kvarteret Aston ved Birmingham til han møder sine kommende band- og livslange venner i Black Sabbath og efterfølgende gør sig en karriere som solist. Alt bliver fortalt i denne gribende fortælling om en af den hårde rock og metal’s aller vigtigste personligheder, der som han selv siger: “- should have died a thousand times, but I never did”

Samme aften vil der blive budt på forfriskninger i form af lidt ond Copenhell Vodka, en omgang glødende tråd til ørene med Dj Rotlicht og så har Copenhell desuden sørget for, at man kan opleve lektor Tore Tvarnø Lind fra Kunst & kultur videnskab fortælle om fankultur i metalmiljøet!

Billetter kan købes via dette link http://www.kino.dk/ticketflow/172387 og information om arrangementet kan findes her http://www.facebook.com/event.php?eid=196069393803962