Ifølge dette link er vi nu vidne til den største metalnyhed dette år! Black Sabbath er tilbage og spiller på 2012 udgaven af Graspop Metal Meeting!  

Personligt synes jeg det er et af de vildeste programmer jeg nogensinde har set, hvis dette er sandt. Meget afbalanceret med nye (Black Tide, Trivium) og gamle legender (Black Sabbath, Motley, BÖC) .. Meget imponerende af GMM!

Og ja, så kan rygtesprederne godt gå i gang. Skal vi se en Sabbath på Roskilde i 2012 eller er det muligt for Live Nation, at snuppe dem foran øjnene på Øxner og co. og booste Copenhell med et legendarisk navn som Black Sabbath? – eller måske sniger de sig uden om Danmark denne gang? Hvem ved…

Spændende bliver det i hvert fald, at følge med i på Fredag, når datoen siger d. 11.11.11 og der vil opstå megen aktivitet på www.blacksabbath.com ! Stay tuned her på www.blastbeast.dk !