Så er der gået endnu et musikår, og som altid skal top 5 ikke tages som en rækkefølge, men blot som de fem, der er mine favoritter. I år har jeg valgt kun at tage 5 koncerter på tværs af det hele.

Top 5 koncert:

Limp Bizkit – Rock Im Park

Limp Bizkit har været øverst på ønskelisten i meget lang tid! Fra MTV Teenage livet til simpelthen en kærlighed som voksen. Var det den perfekte koncert? Ville den neutrale anmelder give den 5/5? Nej, men var det en drøm, der gik i opfyldelse? Ja, derfor er den på min personlige top 5, og for fanden, jeg glæder mig til at se den sammen med en masse venner, der også elsker Limp Bizkit på Copenhell sommeren 2024!

Deaf Club – Roskilde Festival
( https://blastbeast.dk/2023/07/deaf-club-roskilde-festival-1-7-2023/ )
Det var lørdag, og jeg var træt og brugt efter en dejlig festival. Jeg var ikke blevet blæst omkuld efter at have tjekket dem ud hjemmefra, men for fanden, hvilken koncert. Så voldsomt, så beskidt, så meget larm, så perfekt! At Roskilde Festival havde fløjet bandet ind bare for dette show var den perfekte beslutning, for det var virkelig fedt, og liveshowet har hjulpet med at give pladerne så meget mere mening!

END – Copenhell
( https://blastbeast.dk/2023/06/copenhell-2023-fredags-reportage-martin/ )

Efter at have set END på Stengade i foråret 2022 tænkte jeg ikke, at muligheden for at se denne supergruppe igen på dansk jord ville opstå de næste mange år. Det ændrer Copenhell heldigvis på. Det var voldsomt, pitten var voldsom, men mest af alt var det fucking fedt og brutalt. Den bedste koncert på Copenhell 2023!

Brutus – Copenhell

Hvor END var brutalt og voldsomt, så var Brutus smukt og hårdtslående på samme tid. Det ramte dybt inde i kroppen med denne velspillede koncert, der er langt fra de andre navne på min liste, men er mindst lige så fortjent i denne top 5.

JOHN CXNNOR feat HIRAKI – Ideal Bar
(https://blastbeast.dk/2023/10/john-cxnnor-ideal-bar-30-09-23/)

OHN CXNNOR er født ud af hardcore, men holdt et kæmpe rave, hvor lyden var fantastisk, og der blev ravet, mosht, danset, sunget, råbt, og alt var et skønt mix! Jeg glæder mig allerede til at se, hvad JOHN CXNNOR laver på Copenhell 2024, og de må meget gerne have HIRAKI med igen som gæster, da de virkede perfekt sammen!

JOHN CXNNOR Foto: Peter Troest

DEAF CLUB Foto: Jannie Ravn Madsen

END Foto: Robin L. Nilzon