Om du er til prog, folk, hard rock, punk eller dødsmetal bør der være lidt for alle i dagens Copenhell-annoncering!
Her på Blastbeast kan vi i hvert fald alle finde lidt, som vi hver i sær glæder os over i dagens annoncering. En annoncering der fortsætter i tråd med de seneste Copenhell-annonceringer. Nemlig at flere af navnene var at finde i 2020-programmet.

Here goes:

Den canadiske musiker DEVIN TOWNSEND var oprindelig frontfigur i metalbandet Strapping Young Lad, men er i dag bedst kendt for sin lange, glorværdige solokarriere med særligt The Devin Townsend Project, som han satte på pause i 2018. 2019-albummet ”Empath” var et forsøg på at samle alle den alsidige musikers inspirationskilder og stilarter på én udgivelse, som viser hans enorme dynamik og spændvidde i både instrumenter og vokal. Det er rent guf for musiknørder med hang til hård og eksperimentel musik.

De rutinerede sydcaliforniske punkrockere fra BAD RELIGION har holdt fanen højt igennem mere end fire årtier med deres politisk motiverede musik. Det er stadig USA og hele resten af verden, der står for skud i de indignerede sange, hvor Greg Graffins velkendte vokal spiller perfekt sammen med de tempofyldte rytmer og fængende riffs. Her kan vi se frem til en virkeligt festlig og energisk koncert!

Det nye mongolske orkester THE HU tordner hen over alverdens stepper og er godt i gang med at erobre hele verden med deres fængende og energiske lyd. Bandet spiller en fascinerende blanding af mongolsk folkemusik på flotte, traditionelle instrumenter med strubesang og moderne hardrock – tilsat en kæmpestor dosis charme og stil. Glæd jer til en helt unik musikoplevelse!

Og så til en af overraskelserne. Et band der bestemt ikke kigger forbi landet ofte:

Veteranerne fra britiske THUNDER har leveret klassisk, uforfalsket hard rock lige siden debutalbummet i 1990. Bandet er hele to gange i løbet af deres 30 år lange karriere gået på pension, men rockmusikken løber i bandmedlemmernes blodårer og tvinger dem på scenen igen og igen. Publikum kan forvente energiske livekoncerter og høj musikalsk kvalitet – ikke mindst i kraft af forsanger Danny Bowes’ mageløse vokal.

De britiske metaltitaner fra BENEDICTION har i 30 år leveret den helt rigtige midttempo-dødsmetal: En hård, bombastisk og eksplosiv lydmur, kun punkteret af groovy guitar-riffs, der sætter sig dybt inde i både krop og sjæl. Bandets gamle forsanger Dave Ingram (som i øvrigt bor i København) vendte tidligere i år tilbage bag mikrofonen efter 20 år med andre musikprojekter. Bandet er i gang med deres første album siden “Killing Music” fra 2008, og forventningerne er tårnhøje!

BLOOD INCANTATION er et af de mest overbevisende amerikanske dødsmetalbands i dag. Deres lyd er helt og aldeles pulveriserende og fyldt med en konstant ildevarslende fornemmelse af undergang og eksistentiel angst. Der er en primal tilfredsstillelse ved bandets brutale musikalske univers, der mest af alt føles som at træde gennem en mørk portal ind til en rædselsvækkende mareridtsverden.

Canadiske DEADLY APPLES har turneret med en række kæmpestore rock- og metalnavne igennem de seneste år, og det er ikke for ingenting, at de konstant drager med ud på de store turnéer. Dette meget lovende band er kendt for deres superenergiske sceneoptrædener og elektrificerende rock – og ikke mindst sanger Alex Martels enorme publikumstække.

I dag er de resterende billetter til festivalen ligeledes sat til salg og kan købes via www.ticketmaster.dk