Det japanske rave-metal band Crossfaith havde atter meldt deres ankomst i København. Efter stor succes på først Copenhell og siden I Pumpehuset, var det nu blevet Amager Bios tur. Med sig havde de Ocean Grove, som support, så på papiret var alt som det skulle være for endnu én propfyldt fest.

Foto: Lykke Nielsen


Ved ankomst, kort før Ocean Grove, var der dog ingen tegn på at bioen ville blive helt eller halv fyldt og rygterne sagde under 300 solgt billetter.  Det var dog heldigvis ikke at mærke på det australske band, der gik frisk til den på scenen.

 
Ocean Grove gik rent ind i en tid hvor nu-metallen igen er populært. Nok er det de ældre bands, som Limp Bizkit & P.O.D., der trækker læsset, men vi ser også bands som Northlane trække i den rigtige retning og Ocean Grove viser, at det stadig har sin plads i 2020. Dele af sættet, hvor energien er i top og hvor der er  fart på drengen, minder meget om den klassiske nu-metal. Men Ocean Groove har også et andet gear. En mere grunget alternativ rock vibe står frem ved de mere rolige sange i bandets sætliste. Et solidt og festligt indslag til at varme os op inden Crossfaith.

Lidt flere folk var dukket op da Crossfaith indtog scenen, men desværre langt fra den fyldte sal man kunne have håbet på. Det ændre dog ikke på, at det ikke tog mange sekunder fra Kenta Koie og resten af bandet indtog scenen, til at Amager Bio var blevet et kæmpe dansegulv! Crossfaith havde valgt et sæt med fuld fart på fra start til slut og tonsvis af rave!

Foto: Lykke Nielsen

Forsanger Kenta Koie gjorde en stærk indsats i at få folk frem i salen, så der var god stemning fra start til slut. Publikum virkede til at kunne deres Crossfaith. Der blev sunget, danset & moshet løs til den smukke blanding af breakdowns, fangende melodier og elektroniske toner. De gode sange er en af grundstenene til, at koncerten bliver så god som den gør. Energien kommer nemlig fra de utrolig stærke sange, som denne aften bliver leveret tæt på fejlfrit. Disse sange giver en god dynamik til oplevelsen.
 
Hvor showet I Pumpehuset havde et par dyk undervejs, fortsætter showet denne aften i Amager Bio, i det øverste gear, og man kommer da til at ærgre sig over, at man ikke står med hænderne fulde af Jägerbombs da navnet af samme sang rammer og misundelse over Jäger på scenen slår ind.

Men fart er der på og efter ca 60minutter er showet slut. Kunne man have ønsket sig mere? Helt sikkert, men de 60 minutter vi fik, var præcis, som de skulle være. Så lad os håbe, at Crossfaith igen har lyst til at kigge forbi efter næste udgivelse og at denne udgivelse er hvad der skal til, for at fansene derude igen vil være med til at fylde salen, da en meget bedre lørdagsfest er svær at finde.

 

 

Billederne er venligst stillet til rådighed af Lykke Nielsen Photography