Så er der fandme dømt formørket hegn på Copenhell! Black, folk og metalcore til Copenhells første dag!

Der meldes få billetter til alle 4 dage på Copenhell og så er der flere navne klar til onsdagens program. Se f.eks bare her:

THE HU

Det nye mongolske orkester THE HU tordner hen over alverdens stepper og er godt i gang med at erobre hele verden med deres fængende og energiske lyd. Bandet spiller en fascinerende blanding af mongolsk folkemusik på flotte, traditionelle instrumenter med strubesang og moderne hardrock – tilsat en kæmpestor dosis charme og stil.
Vi var i hvert fald imponeret over dem sidst da de spillede foran et udsolgt Pumpehuset!

SVARTIDAUÐI

Der serveres black metal fra Islands øverste hylde, når COPENHELL-publikummet bliver udsat for SVARTIDAUÐIs misantropiske, iskolde lydunivers. De maskerede musikere spænder bredt hen over både hyperaggressiv overfaldsmetal og langsomme, stemningsfulde passager, hvor et kun lige akkurat kontrolleret kaos hele tiden bobler og syder lige under overfladen. Det bliver kulsort og helvedes ondt!

DENIAL OF GOD

Det ældste danske black metal-band, sønderborgensiske DENIAL OF GOD, har lige siden 1991 spillet med deres oprindelige besætning. Brødrene Ustumallagam og Azter har gennem snart 30 år finpudset bandets dystre musik og klassiske horror-univers uden at gå det mindste på kompromis med deres brutale oldschool-lyd. Publikum kan med andre ord se frem til den rene, uforfalskede black-vare fra fra en af genrens helt store instutioner!

NORTHLANE

Australske Northlane spiller eksperimentel progressiv metalcore tilsat både djent-elementer og elektroniske instrumenter, og det er møgbeskidt musikcocktail! Der er dømt vildt og hvirvlende vanvid fra første til sidste nummer i en koncert med et band, der ikke er bange for at forny sig selv og deres musik.