Efter flere uger med rygter er den nu god nok: Kiss spiller afskedskoncert på Copenhell 2020!

Så kan fans af Gene Simmons, Paul Stanley og co ånde lettet op. For nu er det helt sikkert, at Kiss kommer på Copenhell 2020 med deres ikoniske sceneshow fyldt med pyro og special effects og nåå ja, så naturligvis også de der legendariske sange fra deres gigantiske bagkatalog! Kiss er på deres “End of the Road”-afskedsturné. Dvs. Copenhell bliver sidste gang, at man vil kunne opleve de ikoniske amerikanere, med den hvide sminke. Vi håber naturligvis bare på, at deres koncert på Copenhell bliver bedre end den jammerlige forestilling i Horsens for nogle år siden. Eller sagt på en anden måde: det KAN kun blive bedre.

Kiss headliner sammen med allerede offentliggjorte Iron Maiden og Judas Priest.

Kiss er dog langt fra det eneste navn der er kommet på plakaten i dag. F.eks bør det vække glæde hos mange, at fucking Down vender tilbage på Refshaleøen til sommer, for at fejre 25 års jubilæum for “NOLA”.

Og i nogenlunde samme størrelse vender Opeth ligeledes tilbage på Copenhell. Dét med det seneste forrygende album “In Cauda Venenum” i ryggen. Så til alle jer der ikke fik billet til Opeth på Søndag i København: ja, nu har I så noget at se frem til til sommer!

Opeth er dog ikke de eneste svenskere i dagens offentliggørelse. Er du til hardcore og punk kommer Raised Fist nok til at skabe glæde. Det samme gør både de hyppede Hällas og  Witchcraft, der med hver deres bud på retro-rock er som skabt til Copenhell’s støvede underlag.

Og så ikke mere svensk. For nu er det amerikanernes tur:

Kommer du til warm up dagen onsdag d 17 juni, så har du alt mulig grund til at se frem til nu-metallerne i P.O.D. P.O.D. blander punk, heavy metal, reggae, rap-rock og et væld af andre inspirationskilder i deres musik og har ved de seneste shows i Danmark slået fast, at de fortsat er et navn på livescenen.

Og SÅ er der dødsmetal til folket. Og dét er med noget af det bedste af det bedste lige nu: Blood Incantation behøver næppe den store introduktion, hvis du har befundet dig bare en lille smule i KillTown miljøet. Amerikanerne tilføjer noget af det mørkeste og mest gennemarbejde dødsmetal scenen har at byde på lige nu. Det bliver så stort at opleve dem på Copenhell. Ligeledes er også de amerikanske dødsmetallere i Gatecreeper at finde på årets program, der er for alle med hang til old school død ala Bolt Thrower.

Endelig tilføjes også de finske glam rockere Santa Cruz, der måtte aflyse for et par år siden, samt canadiske Deadly Apples.

Med disse ombord ser Copenhells varierede program ud som følger:
IRON MAIDEN • KISS • JUDAS PRIEST • KORN • DISTURBED • MERCYFUL FATE • DOWN • OPETH • EMPEROR • BERSÆRK • JINJER • P.O.D. • OF MICE & MEN • DESTRUCTION • BENEDICTION • GLORYHAMMER • RAISED FIST • WITCHCRAFT • HÄLLAS • VREID • XENOBLIGHT • ORM • GATECREEPER • BLOOD INCANTATION • HIGH COMMAND • CRYPT SERMON • SANTA CRUZ • DEADLY APPLES