Festivalen i Aarhus er på banen med flere navne og opvarmning til festlighederne i april!

Torsdag d. 4. april er der opvarmning til Royal Metal Fest 2019! Det foregår med en koncert med hedningerockerne i Bersærk, og det sker på Radar. Har man partout billet til RMF’19 koster billetten kun 75 kr. (inkl. gebyr) mod normalprisen på 150 kr. Der kommer et – indtil videre ukendt – opvarmningsband på tavlen denne aften. Billetter til dét arrangement kan købes HER.

Og så er der nye navne:

Manden bag Author & Punisher – Tristan Stone – er uddannet elektroingeniør, og det kommer klart til udtryk igennem musikken. Stort set samtlige ”instrumenter” er bygget af ham selv, og det kommer der tung, hypnotiserende industriel doom-metal ud af! Tristan som en cyborg på scenen, når an er omgivet af sine utallige hjemmebyggede instrumenter!

Et sted midt imellem noise, black, drone og avantgarde findes Lingua Ignota. Lingua Ignota er den latinske betegnelse for ”ukendt sprog”. Det passer meget godt på enkvindesbandet af samme navn. Kristin Hayter har tidligere været udsat for vold i hjemmet, og al den vrede der er opbygget i hendes krop kommer ud som desperate vredesudbrud der gennemsyres af skrøbelig destruktion og mørk inderlighed. Med baggrund i klassisk vokalarbejde er der både smuk skønsang, men også dybe growls i vente. Det her bliver spændende at opleve!

Så er der mere norsk black! Nordjevel blaster derudaf med alt hvad den kan trække af teatralsk ondskab, corpsepaint og nitter! Det forholdsvist nye skud i det norske tjørnekrat tæller prominente medlemmer med fortid i blandt andet Morbid Angel og Dark Funeral. De rejste sig fra den døde norske muld i 2015, udgav et meget rost debutalbum året efter, og lige inden RMF19 udkommer efterfølgeren Necrogenesis. Nordjevel er musik om det gamle Norge, mørket, og naturen!

Rutinerede schweiziske Darkrise leverer en omgang bundsolid brutal dødsmetal, med enkelte melodiske elementer. Det er hurtigt og hårdt som bare fanden, og holder et eminent højt teknisk niveau. Bandet har eksisteret siden omkring årtusindskiftet, og udgav den seneste skive ‘Fear, Hate and Corruption’ i 2016.

Foreningen Metal Royale kan for 12. gang præsentere Royal Metal Fest i hjertet af Aarhus! Datoerne er 5.- 6. april 2019, begge dage vil byde på masser af tonstung metal på Voxhall, Atlas og Radar!

Partoutbillet kan ellers erhverves for 595 kr. (inkl. gebyr) .
Billetter købes på https://fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest-2019/ Der kommer også dagsbilletter, og disse blive sat til salg snarest!