COPENHELL indførte i 2018 en fjerde festivaldag før de tre ”rigtige” festivaldage, hvor en del af festivalpladsen bliver åbnet, og publikum får mulighed for at varme op med bands på Pandæmonium-scenen og feste løs i det populære Biergarten-telt. Denne nye tradition fortsætter på COPENHELL 2019, og fire af de fem bands, der kommer til at underholde publikum onsdag den 19. juni, er nu klar:

Trods navnet spiller EAGLES OF DEATH METAL punket og funky bluegrass-ørkenrock. Der er dømt klassisk dekadent og beskidt rock’n’roll-stemning med et frækt glimt i øjet – ikke mindst fra den utroligt karismatiske forsanger Jesse Hughes. Der er absolut ingen prætentiøse miner i bandets energiske og fængende rockabilly-metal, der mest af alt lyder som noget, der kommer fra jukeboxen på en lummer, røgfyldt biker-bar et sted i udkants-USA. Regn med stor underholdningsværdi fra onsdagens hovednavn på COPENHELL 2019!

Newyorker-bandet IMMOLATION er sande dødsmetal-pionerer og står for rigtigt mange fans stadig i dag som et af genrens allerstørste navne. Bandet har siden slutningen af 80’erne banket adskillige musikalske milepæle i jorden, og deres seneste album, ”Atonement” fra 2016, cementerede effektivt deres status som et af verdens hårdeste og mest kompromisløse metalbands.

Det er med stor fornøjelse, at vi for første gang i festivalens historie byder et græsk band velkommen til COPENHELL! 1000MODS spiller hård, riff-drevet stoner-rock med med høj headbanger-faktor og masser af personlighed. Med tre vellykkede albumudgivelser i ryggen og masser af erfaring fra den blomstrende græske rock- og metalscene er de klar til at imponere COPENHELLs publikum.

De unge hardrockere fra LIKE A STORM er en af New Zealands hotteste musik-eksportvarer lige nu og har allerede opnået kultstatus i resten af verden. Bandets storslåede rocknumre er krydret med masser af aggressive skrig, tunge guitarer og ikke mindst den hypnotiserende lyd af en didgeridoo – og de vil uden tvivl tage COPENHELL med storm til sommer!