Og det skete i de dage…
Bring Me The Horizon

… At Bring Me The Horizon nu for alvor kunne betræde de helt store scener. Englænderne kan i dag bekræftes til Roskilde Festivalen, hvor de som et af de få hårdtslående bands, rent faktisk kommer til at indtage Orange Scene. Det moderne melodiske deathcore band indtager Roskilde Festivalens ikoniske hovedscene fredag eftermiddag. Sidst Bring Me The Horizon spillede på festivalen var i 2016, hvor de lagde Arena ned. Forhåbentlig bliver der også fundet plads til det noget af det ældre materiale til sommer, så pladsen foran Orange Scene igen kan mærke følelsen af at blive banket i knæ.

Cypress Hill

Okay – we know – nej ikke metal, men her er der helt sikkert nogle heavyhoveder, der for en aften lige kan smide headbanger lysten og begive sig ud i hiphop verdenen. Legendariske Cypress Hill lukker og slukker for festivalen lørdag nat, når de indtager Arena. Der forventes en voldsom hiphop udladning i det pakkede telt.

Carpenter Brut

Vi bevæger os fortsat lidt på grænselandet. Men med Carpenter Brut har Roskilde Festivalen sikret sig årets elektroniske fest for metalfolket. Carpenter Bruts bud på hårdtslående retro 80’er horror inspireret synth er en lyd, som er skabt til alle fans af den helt mørke og tunge del af den elektroniske scene. Carpenter Brut er en del af en bølge der netop nu går sin sejrsgang i metalmiljøet, hvor vi også finder navne som Gost og Vega-aktuelle Pertubator. Som bonusinfo er Carpenter Brut også netop blevet annonceret til hhv. Graspop og Brutal Assault. Der venter en gigantisk fest med Carpenter Brut på Roskilde Festivalen når bandet går på scenen, med et fuldt ud metallisk udtryk.

Endvidere kan Roskilde Festivalen i dag også løfte sløret for hardcore/(post)punk/noise rockerne i hhv The Armed og Black Midi . Ligesom der også er blevet plads til de nye norske doom metallere i Heave Blood & Die.