Årets udgave af Aalborg Metal Festival er netop afsluttet, med et brag leveret af Decapitated. Og allerede nu er den anden af de store jyske festivaler klar med navne til 2019. Vi skal længere syd på – til Aarhus!

Royal Metal Fest siger i en pressemeddelelse: 

Der kommer uden tvivl fart over feltet på Royal Metal Fest 2019. Det tør vi godt love, med de bands vi i dag kan offentliggøre! Samtidig har vi også en familieforøgelse, da vi erobrer spillestedet Radar, så vi kommer op på 3 scener med musik. ”Det vil kort sagt fungere på den måde, at der om aftenen vil være koncerter på Radar på samme tid som på Atlas, for at imødekomme problematikken fra RMF’18, hvor vi var nødsaget til at ”lukke dørene” til nogle koncerter grundet kapacitetsproblemer”, forklarer David Davidian, formand for foreningen Metal Royale der står bag Royal Metal Fest.

Nok om det for nu, for det hele handler jo om musikken! Vi har været på den hurtige – og mørke – hylde i metalbutikken, og kan med glæde præsentere de fire første navne til RMF’19! Den står på besøg af iskolde TAAKE fra Norge, dødsmetallegenderne VOMITORY fra Sverige, grindkongerne ROTTEN SOUND fra Finland og grindcore/dødsmetal/crustpunkerne IMPLORE fra Tyskland! Fire bands med stort format, og som vi glæder os meget til at se på scenerne!

Det endelige program vil bestå af ca. 25 bands. Der vil frem til 18. november være lidt rabat at hente på billetten, hvis man skriver sig op til vores nyhedsbrev.

Deri vil man modtage et link til en partoutbillet som kan erhverves for 495 kr. (inkl. Gebyr). Partoutbillet kan ellers erhverves for 595 kr. (inkl. gebyr) Billetter købes på https://fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest-2019/ Der kommer også dagsbilletter, men disse bliver først sat til salg senere.

Datoerne er 5.- 6. april 2019, begge dage vil byde på masser af tonstung metal!