Fredagen på Aalborg Metal Festival 2018 bød på en masse fantastisk norsk black metal, engelske ekstremister og en omgang dansk død.

 

Navne som Mortal Dread, Rising, Whoredom Rife, Blood Eagle, Illdisposed, Gaahls Wyrd, Anaal Nathrakh og Enslaved stod for fredagens underholdning. 

Billeder 1-28 af Jannie Ravn Madsen
Billeder 29-30 af Xenia Kromann
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”86″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Vis som slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]