Den symfoniske metalscenes helt store gigant kommer omsider til Danmark!

 

Straight from the finnish forests:

Jari og resten af Wintersun kan her til eftermiddag annonceres til en eksklusiv koncert på Gimle i Roskilde d 30 august 2019! Et spillested, der så sent som for et par måneder siden, lagde scene til landsmændende i Finntroll’s bedste koncert nogensinde herhjemme.

Der er ingen tvivl om at vi godt kan sætte forventningerne højt til Wintersuns første koncert i Danmark. Bandet har med deres seneste album “The Forest Seasons” begået en rendyrket genistreg på den symfoniske scene, og deres koncert på Wacken tidligere i år, står stadig som en af de bedste for 2018.

Anmelder, Søren Weiss, skrev bl.a. om koncerten fra Wacken “Lyden var knivskarp, tungt og massiv og Wintersun kunne kvittere med årets koncert på den tyske festival, med en sætliste, der primært bestod af sange fra “Time I” og den seneste “The Forest Seasons”. Her vandt numre som “Sons Of Winter And Stars”, “The Forrest That Weeps” og Time” – stort!”

Wintersun kommer dog ikke til Gimle alene. To af landets fineste bud på power og symfonisk metal er med som support. Ligesom der også gøres et visit fra de norske fjelde.

Power metallerne i Seven Thorns er aktuelle med deres nye album “Symphony Of Shadows”. Ethereal Kingdoms er vores nye håb for dansk symfonisk metal og arbejder på højtryk på deres debut, der udkommer til Mighty Music til maj 2019. Og endelig rundes supporten af, med ligeledes Mighty Music album aktuelle, Faanefjell, fra Norge – klar til at skabe fest med deres bud på formørket folkmetal.

Før og mellem alle bands vil Blastbeast vende plader!

Kan vi sige andet, end det her bliver en vild – not to be missed – aften for alle fans af symfonisk, power, black og folkmetal!!

Billetsalget er netop sat i gang: køb billet via link til 275 kr (inkl. Gebyr). Act fast – det her kommer højst sandsynligt til at gå stærkt!