26 august 2017, slog VOLBEAT en helt særlig rekord, da de som det første danske band headlinede et udsolgt show København.

 

Deres optræden i Telia Parken, markerede således allerførste gang et dansk band nogensinde har headlinede i Telia Parken og det skete foran ikke mindre end 48,250 publikummere. For at mindes, fejre og udødeligøre begivenheden, har bandet nu valgt, at udgive et livealbum samt en koncertfilm fra netop denne aften under titlen ’Let’s Boogie! Live Fra Telia Parken’ – en udgivelse, der lander d. 14 december i år via Universal Music Group.

Om den historiske aften i Telia Parken udtaler Volbeat-forsangeren Michael Poulsen:

At få lov til at headline Telia Parken, var en drøm, der gik i opfyldelse. Vi er meget ydmyge og beæret over, at så mange medlemmer af Volbeat familien kom fra nær og fjern for at hylde os. Vi er glade for nu at kunne dele ud af en aften, der i sandhed var en milepæl for os.

’Let’s Boogie! Live fra Telia Parken’ udkommer i følgende formater d. 14 december: BluRay/2CD, DVD/2CD, 2 CD, 3LP Vinyl og digital via alle tjenester. Og kan pre-orders i alle formater, fra i dag af, her: https://www.volbeat.dk/en/

Den 26-numre lange ’Let’s Boogie! Live From Telia Parken’ inkluderer blandt andet live versioner af nogle af Volbeat’s store hits som ’Still Counting’, ’For evigt’, ’The Devil’s Bleeding Crown’ og ’A Warrior’s Call’ – ligesom der vil være en live udgave af den nye sang ’The Everlasting’. Gæsteoptrædener inkluderer blandt andet (i rækkefølge efter optræden); Mille Petrozza (Kreator), Johan Olsen, Mark “Barney” Greenway (Napalm Death), Lars Ulrich, Danko Jones og bokseren Mikkel Kessler. Se den fulde liste af gæsteoptrædener nedenfor.

Trackliste: 

1. The Devil’s Bleeding Crown
2. Heaven Nor Hell
3. Radio Girl
4. Lola Montez
5. Let It Burn (feat. Mia Maja)
6. Doc Holiday
7. Sad Man’s Tongue
8. 16 Dollars
9. 7 Shots (feat. Mille Petrozza and Rod Sinclair)
10. Fallen
11. Slaytan
12. Dead But Rising
13. Goodbye Forever
14. Maybellene I Hofteholder
15. The Everlasting
16. For Evigt (feat. Johan Olsen, Mia Maja and Rod Sinclair)
17. Evelyn (feat. Mark “Barney” Greenway)
18. Lonesome Rider
19. Seal The Deal
20. The Garden’s Tale (feat. Johan Olsen)
21. Guitar Gangsters and Cadillac Blood (feat. Lars Ulrich)
22. Enter Sandman (feat. Lars Ulrich)
23. A Warrior’s Call (feat. Mikkel Kessler)
24. Black Rose (feat. Danko Jones)
25. Pool Of Booze, Booze, Booza
26. Still Counting

Gæsteoptrædener (I rækkefølge efter optræden):
Mia Maja –Vokal på “Let It Burn” og “For Evigt”
Rod Sinclair – Banjo på “7 Shots” og “For Evigt”
Mille Petrozza – Vokal på “7 Shots”
Johan Olsen – Vokal på “For Evigt” og “The Garden’s Tale”
Barney Greenway – Vokal på “Evelyn”
Lars Ulrich – Trommer på “Guitar Gangsters and Cadillac Blood” og “Enter Sandman”
Mikkel Kessler – Gæsteoptræden på “A Warrior’s Call”
Danko Jones – Vokal på “Black Rose”