Det store festival fokus har de seneste par dage mere eller mindre omhandlet giganterne. Nu er det tid til at trække det hele ned i undergrunden igen. 

Dark Mental Festival vender nemlig tilbage i 2019, når de indtager Underwerket i Valby d. 16-18 maj til flere dage med fest for undergrunden- i undergrunden!

De første 6 navne er nu klar:

Wasted (DK)https://www.facebook.com/Wasted.dk/
Det Danske heavy metal band Wasted dannet i 1981, har udgivet adskillige demoer og to  fuldlængde albums det seneste ’Ought to Be Bad’ fra 2003. De vendte stærkt tilbage i 2013 efter 23 års pause og er i fuld gang med at lave nyt materiale.

Wayward Dawn (DK)https://www.facebook.com/waywarddawn/
Danske dødsmetal band Wayward Dawn fra Skanderborg blev dannet i 2015 og har udgivet en demo og deres debut album ’Soil Organic Matter’ som udkom i år.
Deres forsanger  Niklas Lykke har for nyeligt også overtaget sangtjansen i Det Aarhusianske band Livløs.

Moribund Oblivion (TR)https://www.facebook.com/moribundobliviontr/
Black metal bandet Moribund Oblivion fra Istanbul, Tyrkiet blev dannet i 1999 og har været aktive lige siden. Med seks albums udgivet er bandet nu klar til at vende tilbage til det kolde Danmark.

Khroma (FIN)https://www.facebook.com/khromaband/
Det elektroniske metal band Khroma fra Helsinki, Finland blev dannet i 2010. Finnerne har siden udgivet musik, deres seneste album ’Stasis’ er fra 2016.

Sarkrista (DE)https://www.facebook.com/Sarkrista/
Tyske black metal band Sarkrista blev dannet i 2011. Sarkrista kommer fra det tyske ord ’Sakristan’ der betyder ”kirketjener”. De har tidligere udgivet to albums og udgav i år deres Ep ’Under Sentence of Death’ og Split ’Trinity of Luciferian Illumination’.

Revenge Prevails (SE)https://www.facebook.com/revengeprevails/
Black og dødsmetal bandet Revenge Prevails fra Sverige blev dannet i 2008 og har udgivet to albums ’Dark Trembling Solace’ fra 2015 og ’False Hope Cruelty’ fra 2017.

1. November præsenteres  yderligere 6 navne samtidigt med frigivelsen af de sædvanligt billige julebilletter.

Næste år er der endnu engang nye tiltag på festivalen med et lidt andet kulturelt indslag end musik, dette afslører vi også i forbindelse med julebilletsalget.