Så for den hede hule Helvede!! TOOL er tilbage på dansk grund!!
COPENHELL løfter nu sløret for de helt store kanoner til 2019: Tool og Slipknot headliner Copenhell 2019. Ligeledes gør Rob Zombie come back!

Copenhell skriver i en pressemeddelelse: 

TOOL er en af de absolutte sværvægtere på den internationale rock- og metalscene og dét band, COPENHELLs publikum har efterspurgt mest gennem årene. Med blot fire udgivne albummer i løbet af 25 år – og et femte på vej – har de excentriske amerikanere formået at etablere sig som et af de største rock- og metalbands nogensinde. Og med god grund, for intellekt og følelser smelter sammen på ufatteligt højt niveau i deres komplet unikke lyd og fascinerende univers.

TOOLs progressive, eksperimenterende musik ligger og vibrerer midt i det gnistrende spændingsfelt mellem rock og metal. Den hviler på en overlegen kombination af kompleks rytmik, knusende hårde riffs og suveræn sangskrivning, hvor alt smelter sammen i en højere enhed. Bandet er respekteret af alle og er derfor perfekt til en festival, hvor vi fejrer sammenhold, fællesskab og musikkultur på tværs af både genrer og generationer.

Det er mere end 12 år siden, at TOOL sidst optrådte i Danmark, og det er derfor en kolossalt stor glæde for os at kunne præsentere dette skelsættende, ultra-ambitiøse band som hovednavn på COPENHELL 2019. Det bliver en fuldkommen fænomenal oplevelse.

SLIPKNOT har lige fra deres vilde hærgetogts begyndelse dyrket det gådefulde og arbejdet med en sjældent set kombination af aggressivitet og provokation i deres distinkte stil og slagkraftige musik. Koncerter med dette maskeklædte ensemble minder mest af alt om et grotesk musikalsk teaterstykke med den hyperaktive frontmand Corey Taylor i hovedrollen, hvor han ubønhørligt pisker publikum til ren ekstase.

Det amerikanske band startede på deres hæderkronede karriere i Des Moines i Iowa i 1999 og har igennem de seneste to årtier opnået ti Grammy-nomineringer (og vundet én med ”Before I Forget” i 2006) samt opnået 13 platin- og 44 guldplader over hele verden for deres supereffektive blanding af heavy metal, hård rock og nu metal. Deres seneste album, ”The Gray Chapter” fra 2014, gik direkte i Top 5 i hele 19 forskellige lande.

SLIPKNOT fejrer 20-års fødselsdag, når de vender tilbage til COPENHELL i 2019, og vi kan forvente en allerhelvedes stor fest i selskab med dem. I starten af året går de i studiet for at producere nyt materiale til deres kommende album, og vi ser frem til at få serveret en eksplosiv cocktail af deres tidligere megahits og spændende nye sange til sommer.

Tidligere på sommeren snakkede vi med frontmand Corey Taylor på Roskilde Festivalen. Bl.a. om det kommende nye Slipknot album. Læs det her.

Den topunderholdende musikmager og filmskaber ROB ZOMBIE leverede en pragtpræstation af en koncert på COPENHELL 2017, og det er med stor fornøjelse, at vi byder metaltroldmanden velkommen tilbage til festivalen til næste år. Vi ser frem til at opleve hans effektfulde musikalske horror-show igen – og vi kan formentlig regne med masser af sange fra hans nye 2019-album.

SLIPKNOT, TOOL og ROB ZOMBIE slutter sig til HALESTORM, DIMMU BORGIR, ELUVEITIE, DEMONS & WIZARDS, BAEST, WHITECHAPEL, ALIEN WEAPONRY og mange, mange andre bands i det hårdeste og mest varierede musikprogram i COPENHELLs historie.

Billetsalget er netop startet