Så ruller festival 2019 møllen altså for alvor. Copenhell er i fuld gang. Nu er tiden kommet til Roskilde Festival.
I dagens første offentliggørelse til Roskilde Festival er to (tre) navne relevante for metalfolket. Lad os da bare starte med det største:

Legendariske TESTAMENT indtager Roskilde Festivalen, med deres flænsende thrash metal direkte fra San Francisco Bay Area! Thrash og Roskilde Festival er nu engang bare en kombi der fungerer. Hvem kan måske glemme de seneste års fantastiske shows med Warbringer, Kreator og Anthrax på netop Roskilde! 

Vi forventer en vild fest til disse legender, der eftersigende skulle have nyt på vej til omkring Roskilde næste sommer. 

Og så står den på et decideret mash up, når FULL OF HELL & THE BODY sammen indtager scenen til et regulært vanvidsshow, med det bedste fra begge bands to verdener. Vi kan godt love at det her bliver en voldsom omgang, der kommer til at gøre nas!