Forleden kunne vi fortælle, at Disturbed havde planer om en koncert i København. Nu er der kommet information! 
Bandet rammer KB Hallen d 3 maj 2019!

”Evolution is coming. Are you ready?”. Disturbed er om lidt aktuelle med deres længe ventede syvende studiealbum Evolution. Som forløber til albummet har den slagkraftige kvartet sluppet førstesinglen med den slående titel ”Are You Ready”.

Evolution følger op på Disturbeds eminente Immortalized fra 2015, som blev bandets femte #1 debut på Billboard Top 200. Albummet, der opnåede platin, havde blandt andre et cover af Simon & Garfunkels udødelig ballade ”The Sound of Silence” på tracklisten! 

I 2019 er Disturbed tilbage – denne gang med deres eget headliner show i K.B. Hallen, hvor de også gav koncert tilbage i 2008. Til maj kan de danske fans glæde sig til at opleve bandets nye sange, naturligvis tilsat alle de store hits.

Billetsalget starter fredag 26. oktober kl. 10.00 via Billetlugen.dk