D 4 marts står den på groovy cirkus-hegn i Aarhus! Avatar kigger forbi Voxhall!

Avatar blev dannet i Göteborg i 2001 og frigav efter en stribe rokader i bandbesætningen to demo-EP’er i 2004. Debutalbummet “Thoughts Of No Tomorrow” landede i 2006, og allerede året efter udkom toeren “Schlacht” – begge album klarede sig hæderligt og banede vejen for omfattende turnéer, der blandt andet bød på spots på nogle af de store, prestigiøse festivaler. Et kommercielt gennembrud fulgte med den selvbetitlede treer fra 2009 og i endnu højere grad med fireren “Black Waltz” (2012). Med “Black Waltz” i bagagen satte Avatar sig for at erobre det amerikanske marked, og det blev en succesfuld færd, der kastede både turnéer og nydelige salgstal af sig – med albummet “Hail The Apocalypse” (2014) blev flirten med USA intensiveret, og også “Feathers & Flesh” (2016) og senest “Avatar Country” (2018) er gået som varmt brød i det amerikanske. Avatar udgøres her i 2018 af sanger Johannes Eckerström, guitarist Jonas “Kungen” Jarlsby, bassist Henrik Sandelin, trommeslager John Alfredsson og guitarist Tim Öhrström – sidstnævnte kom til i 2012, mens de fire førstnævnte har været med mere eller mindre siden starten i 2001.

Dato: 4. marts 2019
Pris: 175,-
Scene: VoxHall
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk (fra den 5. oktober klokken 10)