Det ikoniske rock band med Maynard James Keenan i front gæster for første gang headliner-koncert i Danmark, når de d. 12. December gæster Forum i København

A Perfect Circle udgav for nylig deres første album i 14 år, “Eat The Elephant”, og som det er og har været med alle deres albums op til dette, har det virkelig været et album som har været svært at få under huden. Hell, først da jeg hørte det var jeg ved at fare op over hvor skuffende jeg egentlig syntes det var. Men så måtte jeg lige minde mig selv om, at “Thirteenth Step” også skulle gennemspilles en 5-10 gange før den egentlig åbnede sig op for mig. 

Derfor er jeg også super glad for, at jeg nu lige får et halvt år ekstra til at læse op på lektien, og lade “Eat The Elephant” folde sig ud for mig, så jeg kan se frem til, at høre numre fra både dén, “eMOTIVE” fra 2004, “Thirteenth Step” fra 2003 og “Mer De Noms” fra 2000, når Maynard Keenan, Billy Howerdel, James Iha, Matt McJunkins og Jeff Friedl gæster København til december! 

Billetsalget starter fredag den 15. juni kl. 10.00 via http://www.billetlugen.dk/tickets.html?fun=erde-tail&affiliate=dka&doc=erdetaila&erid=2201279