Et af tidens helt store bands inden for metalcore er tilbage. Trods kontroverser, fængselsdom og dårlig luft er As I Lay Dying klar med den nye single “My Own Grave” – lyt med her!

En af metalverdenens helt store kontroverser tilbage i 2014, da frontmanden Tim Lambesis fra As I Lay Dying blev dømt 6 års fængsel for at forsøge at hyre en lejemorder til hans ekskone. I den tid blev der kastet en del mudder frem og tilbage mellem bandmedlemmerne, som forståeligt nok var påvirkede over situationen. Tim er imidlertid kommet ud før tid, og han har ikke ligget på den lade side i forhold til at komme i gang med musikken igen – det lader nemlig til, at As I Lay Dying har begravet stridsøksen og er fundet sammen igen med originalt lineup, og første single “MY Own Grave” er ude nu!

Om det så også betyder, at Tims bands Austrian Death Machine og Pyrithion også har ny musik på vej melder historien ikke noget om endnu.

 

(den første video vi lagde op var et leak, denne gang er den god nok – og det er med samme lineup som fra før de gik i opløsning!)