The New Shit navnet for maj måned er kommet lidt for sent. Det er kort sagt gået lidt langsomt. Men det faldet meget godt i ånden for bandet – for der går det nemlig også meget langsomt! Vi er utrolig stolte af at præsentere det københavnske doom/stoner metal band DRUKNER som en del af The New Shit 2018!

Tag lige dele Sleep, Black Sabbath, atmosfære, tyngde og iørefaldende riffs, så har du danske Drukner, der stødt arbejder sig længere og længere op af den nationale doom stige – såvel som den internationale! For det som Drukner gør, er at de formår både at tage velkendte troper fra den ellers lidt udvandede doom genre, og både gøre dem forfriskende og til deres eget. Faktisk har selveste Jesper Binzer været ude i radioen og erklære sig selv fan af Drukner. Så er det altså ikke kun de kulsorte klubber med store skæggede mænd man formår at nå ud til!

Drukner udgav i 2016 deres selvbetitlede “Drukner” udgivelse, der består af tre numre med de mundrette titler “Drukner”, “Gnarnia” og “Get High On our Own Supply” på henholdsvis 9:53, 9:37 og 13:30 i længde. Her står den på en rå lyd, tunge riffs og masser af iørefaldende riffs til de sporadiske svævende vokalstykker med Palle Skovhedes ligeledes rå vokal. Denne udgivelse er netop nu blevet udgivet på bånd i samarbejde med Virkelighedsfjern, som er et label vores tidligere The New Shit band GAIA står bag. Også GAIA udgiver Drukner snart en split LP sammen med, som udkommer i samarbejde med Vinyltrolden og Virkelighedsfjern. Her er det ultra DIY stil hele vejen igennem, og pladerne bliver lavet ved at købe 300 gamle plader hvor coveret splittes op og samles igen på vrangen, hvor bandets bassist, Kåre, står for at trykke det nye print på, som designes af Nicolei “NMAAR” Rasmussen (fra De Forbandede).

En koncert med Drukner kan være alt fra trandencerende oplevelser ind i sig selv og ud i de fjerne kosmos samt en nærværende “armene-i-vejret” oplevelse hvor man er så tæt på at man næsten kan smage bandets smerte, blod, sved og tårer. Vi glæder os i hvert fald meget til at præsentere Drukner til The New Shit Showcase i Pumpehuset i København og på Atlas i Aarhus til januar 2019! Og hvis du ikke kan vente helt dertil, så kan du også fange dem på KB 18 d. 17 juli, hvor de varmer op for Bongzilla, Dopethrone og Sons Of Otis!

Links til Drukner:
Facebook
Bandcamp