Dirt Forge er ét af de seks navne som Copenhell sammen med Vega præsenterer til ”When Copenhell Freezes Over”, som løber af stablen d 13 januar 2018. Der skal lyde en tak til Vega for at Alexander fra Blastbeast kunne få sig en snak med sanger/guitarist fra Dirt Forge, Alexander.

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

Nå, Alexander, tak fordi du vil tage en snak med os!

 

Alexander fra Dirt Forge:

Selv tak, Alexander, det er mig en ære! Og så med selveste Blastbeast.dk!

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

Lige over! Dirt Forge er virkelig et band man efterhånden skal holde øje med, og som har potentialet til helst store ting!

 

*Alexander klapper hinanden på skulderen*

 

Alexander fra Blastbeast.dk

Som sagt skal I her d. 13 januar spille til When Copenhell Freezes Over i Vega, tillykke med det, det var da på tide!

 

Alexander fra Dirt Forge:

Tusind tak, du er alt for venlig!

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

Årh, det er skam fuldt fortjent! Er I nervøse?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Vi er nok mere spændte! When Copenhell Freezes Over har hvert år op til nu leveret et årligt højdepunkt og vist hvad metalscenen i Danmark har at byde på. Men vi går ind til det med panden oppe og et fandens højt gåpåmod!

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

Har I så efter dette opnået alt et upcoming metalband fra Danmark kan opnå? Hvad er næste niveau?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Næste niveau må uden tvivl være The New Shit Showcase, men det er nok lidt urealistisk og overambitiøst… Så vi skyder efter de større festivaler som Copenhell og Roskilde Festival. Vi tager også på en forårstourné her i 2018 sammen med Sons Of Death Valley og planlægger samtidig at komme ud for landets grænser. Og så er næste udgivelse også allerede på tegnebrættet! Men The New Shit Showcase kunne være aller fedest…

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

… Mange af jeres tekster kredser om emner såsom politik, dommedag og menneskets psyke. Er sidstnævnte noget I har kunne mærke på egen krop?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Hva satan, skifter du emne!?

Specielt følelsen af, at være flere steder og forskellige personligheder på én gang, samt have indre konflikt og dialog er noget jeg kæmper med lige nu. Derudover går vi meget op i at vores tekster skal være meget personlige og afspejle både vores sind og holdninger til fulde. Floskler og ligegyldigheder præger alt for meget tekstuniverset i metal, hvilket er lidt en skam, også selvom de færreste kan forstå hvad der bliver sagt.

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

I kredser meget omkring og mellem det energiske og indadvendte udtryk i jeres musik. Hvad kan folk forvente af jeres show til When Copenhell Freezes Over?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Godt spørgsmål! Det er ikke oceaner af tid vi har at gøre godt med til showet, så vi går benhårdt efter at komme godt rundt i krogene i vores udtryk, få blæst en masse høj fuzz og riffs i fjæset på folk… and leave people wanting more! Det bliver både højt, lavt, energisk, blidt, hårdt, skræmmende, skramlet og skabet!

 

Alexander fra Blastbeast.dk:

Godt svar! Hvad håber I så på at få ud af showet?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Endnu et godt spørgsmål! Men udover en fed aften og et godt show håber vi selvfølgelig på, at den internationale metalbranche der kommer får øjnene op for os, så vi kan få lov til at sætte vores ben uden for landets grænser. Det ville helst sikkert være noget som både kunne være fedt for os og give rigtig god mening!
– og en god anmeldelse på Blastbeast.dk ville heller ikke være skidt! Specielt nu hvor den seneste var en smule hård…

 

Alexander fra Blastbeast.dk

Tjaaa, nu må vi se! I er nået langt siden dengang, og PERSONLIGT mener jeg selv at den koncert lå til en perfekt 5/5. Men vi kan ikke altid være lige enige her på redaktionen. Her til slut – hvordan har I det med ananas?

 

Alexander fra Dirt Forge:

Helst i egen juice!

 

Udover Dirt Forge kan du til When Copenhell Freezes Over også opleve Konvent, Baest, Cabal, Unseen Faith og Junkyard Drive.

Billetter til When Copenhell Freezes Over kan købes her.

Links til Dirt Forge:

http://www.facebook.com/dirtforgeband

http://www.dirtforge.net

Lyt her: