Så er endnu en dansk festival på banen med de første navne! Denne gang drejer det sig om Aarhus’ lille perle på Voxhall og Atlas! Royal Metal Fest 2018!

De første navne er nu klar og vi kan allerede nu se frem til en genial fest med folkmetal-kongerne i Ensiferum, der indtager Voxhall, som et af årets topnavne på RMF!
Finnerne har med det nye album Two Paths, fra i år, cementeret sin plads blandt de vigtigste folkmetal bands i verden. Musikken er melodisk og storladen, med en organisk nerve skabt af mange års intensiv tour-aktivitet. Med Netta Skog på harmonika som nyt fast medlem siden 2016, har både nyt og gammelt materiale fået nyt liv. Netta Skog blev i 2015 kåret som verdens bedste på sit instrument. 

Er Ensiferum lidt for glad for dig, så frygt ej, for det næste kan få dig til at blive sur igen. 

For i over 20 år har amerikanske Origin spillet teknisk dødsmetal, med elementer af grindcore og masser groove. Bandet er en uomgængelig sværvægter på ekstremmetalscenen, der med det nye album Unparalelled Universe tilfører signaturlyden endnu mere dynamik og dybde. Origin lander tungt på RMF 2018! 

Vi bliver i det dødelige.  Danske Deadflesh har eksisteret siden 1994. I den tid er det blevet til tre albums i henholdsvis 1998, 2008 og 2017. Bandet spiller old school dødsmetal, der måske ikke revolutionerer genren, men til gengæld er leveret råt og knusende tungt. 

Og endelig. I Tyskland, Belgien og Østrig har RMF fundet det forholdsvist nye blackmetalband LEBENSSUCHT, der sidste år udgav en EP med den poetiske titel ‘Fucking My Knife’. Den voldsomme lyd, den desperate vokal og de store støjflader, gør bandet til en spændende eksponent for den nye bølge indenfor blackmetal. Nå ja, og så er det faktisk en kvindelig forsanger, selvom det ikke lige er til at høre.

Billetsalget er netop skudt i gang, og de hurtige kan indtil 17. januar sikre sig to dages dødsfest til kun 495 kr (+ gebyr). Herefter sælges billetterne til normalprisen af 575 kr (+gebyr), hvor der også sættes endagsbilletter til salg. Billetter købes på Fonden Voxhalls hjemmeside. 

Voxhall & Atlas d. 6.-7. april 2018